dilluns, 27 d’agost del 2012

Kilian Jornet, suma una nova victòria al Trofeu Kima

L'atleta lleidatà, que la setmana passada va guanyar la mítica Pikes Peak Marathon, es va imposar amb un temps de 6 hores i 28 minuts, per davant de Tom Owens i Francis Sancssani.
Imatge de Kilian Jornet al Trofeu Kima
Les setmanes passen i les victòries s'acumulen en l'impressionant palmarès de Kilian Jornet. L'estiu no podia ser més positiu per l'atleta de la Cerdanya, que després de signar el rècord d'ascens i descens del Grand Teton a Estats Units i guanyar la mítica Pikes Peak Marathon al mateix territori, al seu retorn a Europa es va adjudicar ahir el Trofeu Kima, una de les carreres més tècniques del món. A més, la cursa va ser puntuable per les Skyrunning World Series. Kilian es va imposar amb un temps de 6 hores i 28 minuts. El lleidatà va creuar la línea de meta per davant del seu company d'equip Tom Owens i Francis Sancssani.

“Estic realment satisfet. Kima és una carrera molt exigent i tècnica, una carrera per muntanya en tota regla”, va explicar Jornet, que ja va guanyar la prova al 2010, encara que en aquesta ocasió “ha estat una carrera mes lenta que fa dos anys. El clima ha estat més sec, amb més calor, el que ha provocat que les parts de neu i gel aquest any estiguessin més enfangades.”

Jornet tornarà ara a Chamonix, on començarà a entrenar per dur a terme el segon dels reptes del seu projecte personal ‘Summits of my Life’ durant el mes de setembre, el que li impedirà prendre part en la TNF Ultra Trail del Mont Blanc: “És una carrera en la qual ja he participat en tres ocasions, i que m'ha aportat moltes coses, però era el moment de buscar nous objectius” va comentar Jornet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada